Sissel, jeg og Torbjørn Berg, var invitert til årsfest hos Scansat Radio og her ble vi sittende i nærheten av 2gether om kvelden på dansefesten og selvsagt hørte hun at vi kom fra nord-norge. Hun ble nysgjerrig og kom i prat med oss og da jeg spurte hvor hun kom fra - hun pratet nordlending selv -  fortalte hun at hun oprinnelig kom fra Vesterålen.. Jeg fortalte at Torbjørn og jeg kom fra Kjøpsvik i Tysfjord. Da lyste hun opp og fortalte at Anne-May hadde bestemor som bodde på Storå, og da jeg fortalte at mine besteforeldre,Knut og Betsy Kvalvik, også kom fra Storå, ble praten meget livlig. Hennes bestemor heter Alise Ingarda Mikalsen og Anne-May var ofte på Storå og i Kjøpsvik om sommeren under sin oppvekst.

Jeg fortalte en pussig historie om platen "sommernatt i Froland", som vi pleide å spilte i bilen når vi hentet Sissel sine barnebarn i Råde og etter hvert kunne begge guttene låten utenat. Begge sang for full hals til denne melodien.

En kveld hjemme hos guttene som var lagt seg, kom tilfeldigvis "låten" på radioen og Jannicke - moren til gutta - satte på høyt volum i stua og plutselig kommer begge guttene ut av soverommet i bare trusa og sang og danset med for full hals. Begge foreldrene ble sittende å gape for de trodde ikke sine egne ører - at guttene kunne denne melodien.

Eivind Riseth og Anne-May Riseth ble rørt over denne historien og de signerte begge på 2 visittkort som guttene fikk da vi kom hjem fra festen i Skien.

Jeg holder fortsatt kontakt med Eivind Riseth i forbindelse med Radio Scansat som avholder en talentkonkurranse nå i sommer og Thorbjørn Berg har sendt inn sin egen versjon av Terje Nilsen melodi "Mjelle" og vi arbeider med saken.

Det var virkelig hyggelig og bli kjent med disse 2 fantastiske musikalske personer - Eivind Riseth og Anne-May - stå på 2gether - kom med flere musikalske perler.

Hilsen Kyrre & Sissel.

Telefon 92638571 - Idrettsveien 50C, 1400 Ski - Hjemmeside: www.buljosbar.net - epost: buljosen@online.no

Se også videoer fra 2gether : Video O - Video P - Video Q